Al vanaf het begin begon GG scherp. Verdedigend er dicht op en aanvallend werd er gevarieerd en met veel beweging gespeeld. Wel kwamen we door een “lub”balletje onder de paal achter in de eerste minuut, maar na enkele minuten maakte Bjorn van afstand gelijk. Het scoren ging snel om en om, waarbij het bij ons diverse spelers/sters betrof en bij de tegenstander enkelen. Door Thomas, Romy, Hidde en Sanne Maaike kwamen wij op 5-3 voor en een time out volgde. 6-3 door Sascha en Britt en Bjorn beiden ook van afstand 8-6 vijf minuten voor rust. Gerben viel uit door een ongelukkige val en Kiko er in. 8-7 en 8-8 volgde na een botsing(?) en de rust kwam met 9-8 achter. Het spel was leuk om te zien over alle schijven.

AW zette even door naar 8-11 achter tot Thomas en Bjorn van afstand 10-11 scoorden. Jammer 10-13 achter, maar met vijf op een rij maakten we er 15-13 voor van via Hidde, in twee minuten Kiko en weer Kiko, Anna (ingevallen) en Thomas. We hadden de grip er op, time out, zo’n tien minuten voor tijd. Toch weer gelijk en Hidde zette ons drie minuten voor tijd met twee afstandsschoten op 17-15. Time out en jammer genoeg schoot de tegenstander meteen 17-16 in. Nog een minuut met de bal in onze aanval, twee schotpogingen naar binnen (?), bal weg en met een schot vanaf de zijlijn 17-17 en meteen tijd.

Jammer, maar korfbaltechnisch een goede wedstrijd van ons. Dit moeten we volhouden en hopelijk dan bij de thuiswedstrijd proberen de kans te grijpen. Er komen nog een paar leuke wedstrijden aan, voer voor de supporters.