Na een paar goed gespeelde wedstrijden was er nu de beslissende partij. Iedereen was er klaar voor en het begin was er ook naar. Snel een vrije bal tegen; dat werden er in de eerste helft zes tegen en slechts een voor. Maar na een minuut scoorde Thomas van afstand en hij volgde dat na twee minuten nog eens 2-0. Na een minuut of zes werd het door twee dames doelpunten jammer genoeg gelijk. Wij begonnen met plaatsfouten te maken. In de aanval nu kregen we problemen met zakkende heren met als gevolg veel balverlies. Een damesdoelpunt onder de paal tegen en nog een van afstand maakten 2-4 tot Anna in de vijftiende minuut handig onder de paal profiteerde 3-4.Hidde met een mooi afstandsschot maakte gelijk. Kiko benutte een kans bij de paal handig 5-4 na een minuut of twintig. Nu een dames doelpunt van afstand tegen 5-5. We bleven met volle inzet spelen, maar het lukte niet echt. Een strafworp tegen op een doorlooppoging en een schot van halve afstand maakten de ruststand op 5-7.

Ons schotpercentage van 11% en het onvoldoende afvangpercentage zaten in de weg. In de tweede helft bleven wij verder achter waarbij verdedigend teveel ruimte werd gegeven. Het was Romy, ingevallen, die met drie goals ons deels bij deed blijven. De achterstand liep echter langzaam op en ons spel werd er niet beter op. Uiteindelijk een teleurstellende 13-18 op het eind. Onze doelpunten kwamen van Thomas 4, Romy 3, Hidde 2, Britt 1, Björn 1, Anna 1 en Kiko 1.

De minste wedstrijd van de competitie jammer genoeg. Voldoende inzet, maar vooral aanvallend niet handig uitgespeeld. Ook verdedigend ging het te makkelijk. Nogmaals na goede eerdere wedstrijden werd meer verwacht. Voor de over ruim een maand startende zaalcompetitie moet er nog een (slim)schepje bovenop. De vooruitgang is zichtbaar, maar het motto is: HET KAN ALTIJD BETER.