In de laatste wedstrijd van de veldcompetitie dit najaar stond niets op het spel. Wij moeten in de voorjaarscompetitie spelen voor behoud in de ereklasse en Tempo is gedegradeerd. Combinaties proberen voor de zaalcompetitie en met even minder druk spelen. Het begin zat niet tegen. Al binnen twee minuten op 2-0 voor door een spat zuivere Anna. We gingen door en na een strafworp tegen bereikten we in ruim tien minuten een 5-1 voorsprong. Verdedigend lieten we klaarblijkelijk de teugels iets vieren (ook door twee benutte vrije ballen van de tegenstanders) en tien minuten later stond het 6-5 met daarbij slechts een extra goal van ons. De scherpte kwam iets terug en met o.a. een benutte strafworp haalden we de rust met een 10-7 voorsprong.

Een redelijke stand met daarbij niet altijd een soepel verlopend aanvalspatroon van ons. Ook maakten we een vijftal onnodige plaatsfouten. De tweede helft een beetje vergelijkbaar spelpatroon. Wij liepen langzaam maar zeker uit, ook door vier doelpunten van Romy, zodat de coaches besloten tot een verjongingskuur en twee mannekes uit de A1, Jelmer en Tjibbe, hun debuut gunden. En zij deden het goed waarbij Jelmer nog een afstandsschot vanaf de achterlijn scoorde. Eindstand 13-20. Ook in de tweede helft nog een aantal onnodige plaatsfouten. De doelpunten kwamen van: Romy vijf, Hidde drie, Anna drie, Britt twee, Gerben twee, Kiko twee, Jelmer een, Sanne Maaike een en Bjorn een.

Nu zijn wij klaar voor de REVANCHE zaalcompetitie. Met een aantal moeilijke tegenstanders moet alles uit de kast. Naast korfbaltechnische capaciteiten zal de inzet een duidelijke rol gaan spelen; een tandje gas (en slimheid) er bij. Een mooie uitdaging, met een volle hal, een volle kantine en hopelijk weer een lekkere maaltijd er bij. GG OP ZIJN BEST. De hele club staat achter jullie, voor jullie en naast jullie. Kom op!